Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos emulsyjny do ryb i wędlin

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyżeczka
ocet winny 1 łyżka
miód 1 łyżeczka
oliwa 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sos emulsyjny do ryb i wędlin

Wszystkie składniki dobrze wymieszać aby powstał aksamitny,gładki sos.
Doskonały do ryby i wędlin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wirtualnykucharz 27.10.2013 19:34
super sosik
SmacznaPyza 09.07.2013 20:14
ja niczego nie zmieniam, nie śmiałabym ! nie szarogęszę się tylko komentuję wedle własnego uznania i kuchennego doświadczenia - nie wszystko wiem i umiem, ale jakieś pojęcie mam więc piszę jak ja uważam. I prosiłabym odpisywać mi nieco grzeczniej :)
Smaczna_B 01.07.2013 20:03
to nie jest sos do sałatek!! proszę mi nie zmieniać mojego przepisu i nie szarogęsić się w nie swoich przepisach!
martyna94 01.07.2013 15:21
Raczej jako marynata do mięs
SmacznaPyza 30.06.2013 11:18
nie bardzo widzę polewanie czy smarowanie sobie takim sosem wędliny, ale do sałatek jak najbardziej
Smaczna_B 29.06.2013 17:41
i bardzo smaczny
Aleksandra/Olcia 29.06.2013 17:08
o ciekawy sos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak