Sos andaluzyjski

Sos andaluzyjski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 szklanka
  • ketchup

    2 łyżki
  • strąki czerwonej papryki

    2
  • pieprz

  • sól

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Sos andaluzyjski

Majonez wymieszać z ketchupem i drobno pokrojoną papryką. Doprawić solą i pieprzem. Podawać do mięs i wędlin.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat