Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sok z jeżyn

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jeżyny 2 kg
cukier 1/2 kg
cukier waniliowy 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Sok z jeżyn

Jeżyny płukamy. Zasypujemy cukrem i cukrem waniliowym. Odstawiamy na całą noc. Napełniamy słoiki jeżynami i sokiem. Pasteryzujemy ok 15 min.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak