SMAŻONY SZCZUPAK

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szczupak

    1 sztuka
  • pieprz biały Prymat

    - -
  • sól

    - -
  • olej do smażenia

    - -
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szczupaka oczyścić, umyć, pokroić, posolić i popieprzyć. Odstawić na ok. 5 h. Po tym czasie obtoczyć w mące i smażyć na rozgrzanym oleju. SMACZNEGO !!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
IZABELA29 06.09.2012 08:12
szczupaka nie jadłam
MAR3STA 28.03.2011 21:17
pychota, aż ślinka leci;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat