Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smażony pstrąg

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg 1 kg.
frytki 0,5 kg.
kapusta kiszona 0,5 kg.

Przepis i sposób przygotowania na: smażony pstrąg

Kroki postępowania

1
rybę myjemy i kroimy
Krok 1 - smażony pstrąg foto
2
posypujemy pieprzem solą i wyciskamy sok z cytryny
smażymy na rozgrzanym tłuszczu
Krok 2 - smażony pstrąg foto
3
podajemy z surówką z kisz.kapusty i frytkami.
Krok 3 - smażony pstrąg foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aannkaa82 11.03.2013 18:39
Brzmi apetycznie. Lubie rybki, najbardziej właśnie smażone, chyba są ajsmaczniejsze.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak