Przepis i sposób przygotowania na: Smażony dorsz z pesto
Dorsza podzielić na kawałki, obsypać solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać oliwę i usmażyć rybę. Przed podaniem posmarować pesto. Podawać na gorąco.
polędwica z dorsza | 400 g |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
olej do smażenia |
bazylia świeża | 1 szklanka |
natka pietruszki | 1/2 szklanki |
orzeszki piniowe | 3 łyżki |
czosnek | 3 ząbki |
oliwa | 4 łyżki |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: