Słone ślimaki z oliwkami

Słone ślimaki z oliwkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

gniazda

gniazd

ml

duża łyż.

dużej łyż.

mała łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto francuskie

    1 opakowanie
  • oliwki czarne

    200 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ciasto francuskie w rulonie kroimy na wąskie 2 cm paski, układamy na jednym końcu oliwkę i zwijamy w ślimak.Piec w temp. 180 stopni około 15-20 minut na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
KasiaK90 07.04.2012 17:15
ciekawe
jasiek 01.09.2011 19:40
apetyczne danko
Krzysztof42 26.04.2011 15:38
wielka to draka zjeść ślimaka
Bart 07.02.2011 18:51
brzmi fajnie, ciekawe jak smakuje?:)
gośka 07.01.2011 14:14
nie lubie oliwek ale wyglada fajnie
pegaz 25.10.2010 08:42
:( nie wiem czy bym to zjadła

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat