Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Sliwkowa pajda

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko
250 ml
żółtko jajek
2
cukier
1 łyżka
miód
2 łyżki
cynamon Prymat
do smaku
Sklep Prymat
śliwki
kilka
masło
1 łyzka

Przepis i sposób przygotowania na: Sliwkowa pajda

Pajde chleba pszennego namoczyc w szklance mleka zmieszanego z dwoma zoltkami, lyzka cukru i lyzka miodu oraz przyprawionego odrobina cynamonu. Po na moczeniu podsmazyc na masle pajde obustronnie. Ulozyc na talerzu na niej umiescic polowki sliwek wczesniej usmazonych na masle. a calosc oproszyc cukrem pudrem:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 16.01.2012 07:46
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak