śledzik z cebulka

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula biała

    2 szt
  • cytryna

  • śledzie w oleju

    5 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzia kroimy w kawałki. Cebulkę kroimy w drobne piórka solimy i zostawiamy na kilka godzin żeby zmiękła/potem kropimy cebulke cytryna i dodajemy do śledzika posypujemy pieprzem .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Katarzyna/kate1980 20.10.2010 09:21
uwielbiam takie połączenia
Ewa111 19.10.2010 09:33
lubię śledzie pod kążdą postacią

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat