Śledzie z kolendrą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • matyjasy

    1 kg
  • Kolendra cała Prymat

  • Musztarda sarepska Prymat

  • sok z cytryny

  • cebula

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Odmoczone śledzie z jednej strony posypać kolendrą i posmarować musztardą, a z drugiej dać ugotowaną cebulę (drobno pokrojoną) i skropić sokiem z cytryny lub lekko octem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ziutula 17.01.2012 00:52
fajne śledzie...
Dorian 04.10.2011 10:09
zapewne pyszne
Grażyna13 21.04.2011 15:27
Super !
romanrafal 08.03.2011 15:37
pycha
pacpaw 12.01.2011 12:03
potwierdzam, że kolendra wspaniale komponuje się ze śledziami. Ja używam tylko roztartej
Mirka-Ludomila 06.01.2011 11:53
proste i smaczne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat