Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w sosie musztardowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Musztarda delikatesowa Prymat 2 łyżka
Musztarda francuska Prymat 2 łyżka
śmietana 12% 2 łyżka
majonez tradycyjny 2 łyżka
Przyprawa curry orientalna Prymat 1 łyżeczka
cebula biała 1 sztuka
sól, pieprz do smaku
matijasy 2 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w sosie musztardowym

Filety śledziowe namoczyć w wodzie przez 3 godziny. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Musztardy,śmietanę,majonez i curry dokładnie wymieszać. Dodać cebulę. Śledzie pokroić w kostkę lub paski i włożyć do sosu. Doprawić. Odstawić na noc do lodówki :)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 02.12.2013 16:30
Lubię śledzie pod każdą postacią.
Kuchenka 02.12.2013 16:08
nawet ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak