Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w oleju ze smażoną cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Filety matjas 4 szt
olej 1/2 szklanki
cebula 1 szt
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w oleju ze smażoną cebulą

Filety moczymy aby wypłukać sól, osuszamy. Cebule smażymy na oleju, studzimy. Śledzie kroimy na kawałki, układamy w słoiku, przekładamy usmażoną cebula, posypujemy pieprzem i zalewamy olejem. Wkładamy do lodówki na kilka godzin.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 08.05.2013 08:11
smaczne :-)
romanrafal
romanrafal 16.12.2012 09:56
smaczne
Ela15 02.12.2011 08:16
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak