Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie po Królewsku

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płaty śledziowe 6 szt./w oleju
cebula biała 2 szt.
rodzynki 10 dag/królewskie
ketchup pikantny 3 łyżki
sól i pieprz do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie po Królewsku

Wykonanie:
Filety śledziowe pokroić w kostkę razem z cebulą. Wymieszać z rodzynkami, ketchupem, przyprawić do smaku, schłodzić i podawać jako przekąskę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edita 20.11.2016 10:37
fajny przepis
gosia56 19.11.2016 10:43
pyszny śledzik ;)
Ewelina1991 19.11.2016 10:07
apetyczne śledziki
MonikaW 18.11.2016 21:20
pyszne śledziki
Stenka 18.11.2016 19:55
ciekawa propozycja
2milutka 18.11.2016 19:54
całkiem smacznie
bertpvd 18.11.2016 19:41
pięknie podane
IZABELA29 18.11.2016 19:01
Przepis na pewno sie przyda
benka 18.11.2016 18:55
pyszne śledziki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak