śledzie po japońsku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledzie

    5 szt.
  • cebula

    3 sztuki
  • majonez

    1 sztuka
  • jajka

    5 sztuk
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

na półmisku układamy śledzie w kółko do środka wkładamy jajko ucinając mu czubek obtaczamy cebulką wcześniej sparzoną.to wszystko obkładamy sałatką jarzynową.czubek jajka można posypać papryką.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
owca441 02.05.2011 20:16
z sałatką jeszcze nie jadłam
owca441 02.05.2011 20:16
z sałatką jeszcze nie jadłam
teresa18 05.02.2011 20:58
ładnie wyglądaja

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat