ŚLEDŹ Z JABŁKAMI I SZCZYPIORKIEM

ŚLEDŹ Z JABŁKAMI I SZCZYPIORKIEM

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śledzie

    300 gram
  • masło

    6 łyżek
  • jabłka

    2 sztuki
  • grzanki

    2 z bułki
  • bułka

    2 sztuki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania ŚLEDŹ Z JABŁKAMI I SZCZYPIORKIEM

Filety namoczyć, odsączyć, bardzo drobno pokroić, dodać tarte na tarce jabłka, masło, wymieszać. Masę wyłożyć na grzanki z bułki. SMACZNEGO !!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat