Śledz z cebulką w oliwie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1/2kg śledzi matjasów

  • 2 cebule

  • koperek

  • oliwa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie wypłukać z 30 min.Cebulę posiekać.Wypłukane śledzie pokroić na kawałki.W miseczce ułożyć cebulę na dole i śledzie na górze.Zalać oliwą z oliwek.Posypać koperkiem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (15)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Emilia21 15.02.2012 15:41
mmmm
Emilia21 15.02.2012 15:41
mmmm
angelika14 03.01.2012 19:59
zrobię na najbliższy weekend!
gusia1000 08.06.2011 00:35
Pycha.
gosia47-47 19.12.2010 17:45
pyszne
traktorek 19.12.2010 14:13
z koperkiem nie robiłam
Ewelina45 20.10.2010 10:07
pycha :)
Mysiunia 15.09.2010 12:09
świetny! :):)
bogumiła3 14.09.2010 22:12
super
eli_555 07.09.2010 21:21
Uwielbiam śledzie pod każdą postacią.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat