Śledź z cebulką i ogórkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • 1/2 kg śledzi matjasów

  • majonez do smaku

  • ogórki kiszone

    mały słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie wymoczyć w wodzie ok 30 min.Następnie pokroić na małe kawałki.Ułożyć na talerzu.Ogórki i cebulkę pokroić w małą kostkę.Ułóżyć obok śledzia.Na koniec nakładamy majononez na śledzie i posypujemy natką pietruszki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cukiereczek 16.10.2011 15:14
super
cukiereczek 16.10.2011 15:14
super
gusia1000 07.06.2011 17:50
Lubię.
Izabela/bella81 27.09.2010 20:39
pysznie:)
justyna111 25.09.2010 14:07
super
iwa643 25.09.2010 13:47
super ,pycha
marzencia2007 25.09.2010 12:16
moja babcia robi takie sledzie :)
Lidia11 25.09.2010 10:05
fajne
edyta18-20 08.09.2010 21:15
bardzo lubię śledzie
alaaa 01.09.2010 08:02
bardzo lubię taką wersję,pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat