śledź w majonezie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet śledziowy

    4 szt.
  • jabłko

    1 szt.
  • cebula biała

    1 szt.
  • majonez tradycyjny

    2 łyzki
  • Kucharek przyprawa uniwersalna

    1/2 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę i jabłko obrać i pokroić w kostkę. Do majonezu dodać cebulę i jabłko i dokładnie wymieszać. Filety śledziowe przełożyć do miseczki i polać sosem. Dokładnie wymieszać.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 26.09.2010 19:27
dawno nie robiłam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat