Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź pod majonezową pierzynką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

śledzie
majonez
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź pod majonezową pierzynką

Wymoczone w wodzie śledzie kroimy w kostkę i układamy na talerzu. Jajka gotujemy na twardo i pokrojone w plasterki układamy na śledziach. Następnie nakładamy majonez, starty ser żółty i trochę ketchupu. Smacznego ;)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 15.04.2016 16:49
fajna przekąska
2milutka 29.12.2013 11:59
też tak robię tylko dodaję ogórka jeszcze
smerfna_chatka 29.12.2013 11:32
bardzo smaczne
pawel123 29.12.2013 10:59
ale smakowitości
krystyna330 29.12.2013 10:57
świetny przepis
Paolcia 29.12.2013 09:49
smacznie wygląda :)
pajbek 29.12.2013 09:38
Na pewno pyszne :-)
kriko 29.12.2013 09:31
super sledzik
w mojej kuchni 29.12.2013 08:04
same pyszności na talerzu..
Róża1 28.12.2013 23:32
bardzo ciekawy pomysł:-) , zabieram przepis:-)
Rycerz
Rycerz 28.12.2013 23:30
Ciekawy przepis.
SylwiaMagdaSabin 28.12.2013 23:26
wspaniałe śledziki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak