Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź po japońsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula 2 sztuki
majonez tradycyjny 1 słoik
śledzie w occie 6 filetów
Papryka słodka mielona Prymat 1 opakowanie
jajko ugotowane na twardo 3 sztuki
ogórki 35 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź po japońsku

Cebulę i ogórki pokroić w drobną kosteczkę,wymieszać z majonezem.Jajka przekroić na pół,na głęboki talerz wyłorzyć ogórki z cebulą,następnie położyć połówki jajek w okręgu,na jajku płat śledzia.Płat śledzia posmarować majonezem i posypać papryką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak