skorzonera zapiekana z serem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • skorzonera

    200 g
  • jajko

    1 szt.
  • mleko

    1 szklanka
  • olej

    5 g
  • sól

  • pieprz

  • papryka mielona

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Skorzonerę ugotować i wyłożyć do naczynia żaroodpornego. Ser rozetrzeć, dodać mleko i jajko oraz przyprawy, wymieszać dobrze. Skorzonerę zalać mieszanką i zapiec w piekarniku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat