Skorzonera w majonezie

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • skorzonery

    1/2 kg
  • mąka

    1 łyżka
  • olej

    1 łyżka
  • majonez

    1 filiżanka
  • pietruszka zielona

    1 łyza
  • cukier

    1 szczypta
  • sól

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

skorzonerę umyć oczyścić i ugotować następnie odcedzić ostudzić wyłożyć na półmisek polać majonezem i posypać posiekaną pietruszką przyprawić do smaku

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat