Sezon na korki z papryką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser camembert

    1 szt
  • papryka czerwona

    1/2 szt
  • kapary

    50 gr
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser i paprykę pokroić na małe trójkąciki. Rodzynki namoczyć---po 20 minutach odlać wodę i osuszyć. Nabijać na wykałaczkę w kolejności: rodzynka, kaparek, papryczka , ser. Smacznego.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Goya 28.10.2011 11:29
fajne na imprezę
eli82 03.09.2011 08:57
dobre
aisoglam 21.11.2010 01:05
bajecznie wyglądają :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat