Serowo wędzonkowa przekąska

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wędzonka

    600 g
  • mozzarella twarda

  • Kucharek SMAK LATA

    do smaku
  • olej

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wędzonkę pokroić w plastry.
Ser mozzarella również pokroić w plastry, tyle sztuk ile jest plastrów wędzonki.
Na patelni rozgrzać olej, ułożyć plastry wędzonki, podsmażyć z jednej strony.
Wszystko obrócić na drugą stronę, na każdy plaster położyć ser i posypać przyprawą.
Smażyć do momentu lekkiego roztopienia się sera.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
cukiereczek 04.03.2012 10:40
super
kasiurek 14.12.2010 13:40
wygląda bardzo apetycznie;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat