Przepis i sposób przygotowania na: Seromakowiec z brzoskwiniami
Kroki postępowania
Smacznego!
mąka |
3 szkl
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
margaryna |
1 kostka
|
cukier |
3 łyż
|
żółtko jajek |
5 szt
|
kakao |
2 łyżeczki
|
sól |
szczypta
|
twaróg zmielony |
1 kg
|
cukier puder |
3/4 szkl
|
jajko |
2 szt
|
budyń śmietankowy |
1 opakowanie
|
masło |
1/2 kostki
|
mak |
1 1/2 szkl
|
cukier puder |
1 szkl
|
białko |
5 szt
|
mąka ziemniaczana |
1 łyż
|
bakalie |
1/2 szkl
|
wiórki kokosowe |
2-3 łyż
|
proszek do pieczenia |
1/2 łyżeczki
|
sól |
szczypta
|
brzoskwinie w puszce |
1 puszka
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: