Przepis i sposób przygotowania na: Seromakowiec z brzoskwiniami
Kroki postępowania
Smacznego!
mąka | 3 szkl |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
margaryna | 1 kostka |
cukier | 3 łyż |
żółtko jajek | 5 szt |
kakao | 2 łyżeczki |
sól | szczypta |
twaróg zmielony | 1 kg |
cukier puder | 3/4 szkl |
jajko | 2 szt |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
masło | 1/2 kostki |
mak | 1 1/2 szkl |
cukier puder | 1 szkl |
białko | 5 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyż |
bakalie | 1/2 szkl |
wiórki kokosowe | 2-3 łyż |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
sól | szczypta |
brzoskwinie w puszce | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: