Przepis i sposób przygotowania na: seromakowiec świąteczny
Udekorować wg uznania.
żółtko jajek |
2 szt
|
masło |
12,5 dkg
|
mąka |
1 1/2 szkl
|
proszek do pieczenia |
1/2 łyżeczki
|
cukier |
2 łyżki
|
masa makowa |
1 szt
|
masło |
20 dkg
|
bakalie |
|
mąka |
1/2 szkl
|
jajko |
4 szt
|
żółtko jajek |
2 szt
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
skorka starta z pomarańczy |
1 szt
|
jajko |
3 szt
|
żółtko jajek |
2 szt
|
mąka ziemniaczana |
5 łyżek
|
kasza manna |
5 łyżek
|
cukier |
1/2 szkl
|
twaróg |
1 (mielony)
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: