Przepis i sposób przygotowania na: Sernik z pigwą
Kroki postępowania
Posypać rodzynkami oprószonymi mąką i widelcem trochę powciskać do środka.
twaróg |
80 dag
|
jajko |
6 szt
|
cukier puder |
1 szklanka
|
śmietana kremówka |
300 ml
|
mąka ziemniaczana |
3 łyżki
|
skórka z cytryny |
1 łyżeczka-otarta
|
rodzynki |
10 dag
|
pigwa |
12 paski kandyzowana
|
cukier puder |
5 łyżek
|
sok z cytryny |
1 łyżeczka
|
białko |
0,5 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: