Składniki:
zmielony twaróg | 1 kg |
cukier puder | 300 g |
masło | 100 g |
jajko | 7 szt |
orzechy włoskie | 100 g |
drożdże świeże | 30 g |
mleko | 25 ml |
olejek wanilinowy | kilka kropel |
kajmak | 4 łyżki |
orzechy włoskie | do dekoracji |
zmielony twaróg | 1 kg |
cukier puder | 300 g |
masło | 100 g |
jajko | 7 szt |
orzechy włoskie | 100 g |
drożdże świeże | 30 g |
mleko | 25 ml |
olejek wanilinowy | kilka kropel |
kajmak | 4 łyżki |
orzechy włoskie | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: