Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno z truskawkami i brzoskwiniami
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
herbatniki |
300 g
|
masło |
150 g
|
brzoskwinie w puszce |
1 1/2 puszki
|
żelatyna deserowa |
35 g
|
wrzątek |
50 ml
|
ser biały |
650 g
|
cukier puder |
80 g
|
śmietana 30% |
330 ml
|
żelatyna deserowa |
30 g
|
wrzątek |
75 ml
|
mrożone truskawki |
570 g
|
żelatyna deserowa |
30 g
|
cukier drobny |
100 g
|
wrzątek |
50 ml
|
śmietana 30% |
200 ml
|
cukier puder |
1 łyżka
|
kropelki czekoladowe |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: