Składniki:
galaretka agrestowa | 1 opakowanie |
maliny świeże | 200 gram |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2,5 łyżeczki |
cukier puder | 4 łyżki |
serek homogenizowany waniliowy | 450 gram |
biszkopty okrągłe | 1/2 opakowania |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 200 ml |
galaretka agrestowa | 1 opakowanie |
maliny świeże | 200 gram |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2,5 łyżeczki |
cukier puder | 4 łyżki |
serek homogenizowany waniliowy | 450 gram |
biszkopty okrągłe | 1/2 opakowania |
śmietana kremowa 30% lub 36% | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: