Serduszka krakersowe w twarożku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    2 łyżki
  • Szczypiorek cienki

    1
  • pieprz

    do smaku
  • czosnek

    2 ząbki
  • sól do smaku

  • ser biały

    150 (twarogowy)
  • krakersy

    200 serduszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do Sera twarogowego dodajemy śmietanę i miksujemy na gładką masę. Następnie siekamy drobno umyty i osuszony szczypiorek i dodajemy do masy serowej. Obieramy 2 ząbki czosnku i przepuszczamy przez praskę. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Na krakersowe serduszka nakładamy twarożek. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Norgiusz 31.10.2012 16:17
podoba mi się
Ibag24 23.09.2012 14:26
dobre
eliza135 06.09.2012 08:18
ciekawy pomysł
caffee_tea 27.05.2012 16:05
mniaaam
cooleczka 14.05.2012 19:42
ale fajny pomysł :)
justys759 11.05.2012 09:31
fajnie się prezentuje:)
Andysz 10.05.2012 08:56
fajne;)
Kamila/kami007 10.05.2012 00:18
świetnie wygląda:)
stokrotka 09.05.2012 21:04
poste ale fajne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat