Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serce nadziewany zółtkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówka 1 szt
żółtko jajek 3-4 szt
keczup
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: Serce nadziewany zółtkami

Kroki postępowania

1
Z parówki ściągamy osłonkę przecinamy na pół nie do końca , wyginamy połówki parówki tak aby powstało serce lub inny kształt , spinamy na końcu kawałkiem wykałaczki , podsmażamy na oleju z obu stron
Krok 1 - Serce nadziewany zółtkami foto
2
do środka serducha wlewamy roztrzepane żóltka z vegetą lub ziołami , smażymy aż żółtka się zetną
Krok 2 - Serce nadziewany zółtkami foto
3
, po upieczeniu dekorujemy keczupem .
Krok 3 - Serce nadziewany zółtkami foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 09.01.2014 13:24
fajny pomysł
fotoviderek 14.05.2013 07:45
Rewelacyjny pomysł :)
RenataZ-et 24.11.2012 18:01
śliczne i pyszne
Wafelek2601 24.08.2012 10:09
Ciekawy pomysł
EWI 21.08.2012 09:29
fajne
gosia47-47 21.08.2012 09:07
ale fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak