Ser żółty na ciepło

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser żółty

    25 dkg
  • miód

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser pokroić o grubości 0,5 cm. Miód dać na patelnię i mocno podgrzać. Na rozgrzany miód dawać plastry miodu. Jak ser zmięknie wyłożyć na talerz i polać rozgrzanym miodem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (9)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
smakoszek 29.07.2013 16:52
ciekawa propozycja
gacopierz23 26.06.2013 21:02
ciekawe trzeba spróbować tego połączenia
RenataZ-et 26.05.2012 20:41
świetne
IKrakowianka 10.05.2012 22:35
ale super
Anna138 20.02.2012 21:49
pyszny
berys18 04.01.2012 07:28
ciekawy pomysł
Wafelek2601 27.12.2011 00:04
pyszny
Monika193 24.11.2011 14:24
rewelacja!
Kamila/kami007 22.11.2011 14:31
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat