ser z rzodkiewką i ogórkiem

ser z rzodkiewką i ogórkiem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser topiony

    20 g
  • ogórek

    1 mały
  • rzodkiewka

    3 sztuki
  • koper

    1 sztuka
  • śmietana

    10 dag
  • sól

    1 szczypta
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

ogórki pokroić w kostkę rzodkiewki pokrajać na krążki koperek drobno posiekać wszystkie składniki wymieszać z roztartym serem i ze śmietaną

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat