Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Selerowe "pochrupanki"

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 3 łodygi
ser feta 5 dag
jogurt naturalny 1 łyżka
majonez 1 łyżka
natka pietruszki 1 łyżeczka
papryczka chili do dekorcji

Przepis i sposób przygotowania na: Selerowe "pochrupanki"

Ser Feta zmiksować razem z jogurtem, majonezem i natką pietruszki.
Łodygi selera umyte, osuszone ułożyć na półmisku i nałożyć dekoracyjnie krem serowy. Ozdobić papryczką chilli.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata999 30.11.2014 12:39
Wystrzałowe selery.
teresa18 30.11.2014 12:02
seler ciekawie podany
Katarzyna59 29.11.2014 20:50
bardzo pomysłowe
molanka 29.11.2014 18:39
ciekawe połączenie smaków
gosia1988 29.11.2014 17:45
pomysłowe :)
2milutka 29.11.2014 16:51
wspaniały efekt:)
Stenka 29.11.2014 16:39
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak