seler z kremem szynkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szynka gotowana

    15 dkg
  • serek ziarnisty

    15 dkg
  • seler naciowy

    4 łodygi
  • pieprz

  • gałka muszkatołowa

  • natka pietruszki

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szynkę rozdrabniamy i miksujemy mieszamy z natką pietruszki i serem,doprawiamy pieprzem i gałką muszkatołową.Seler oczyszczamy myjemy i osuszamy ściereczką.Łodygę wypełniamy kremem z szynki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
ronald88 21.07.2012 12:10
supcio
Krystyna32 28.10.2011 12:50
super
Magdalena1110 10.08.2011 08:08
jako przekąskę bardzo dobre
indi 09.08.2011 21:50
mam jeszcze pytanie, ten seler to jako przekąska czy z czymś polecasz?
indi 09.08.2011 21:49
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat