Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

seler w panierce z sezamu

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler 1
sezam do obtoczenia
pomidor 1
sera żółtego dowolnego) 5 plasrerków
jajko 2
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1/2 lyzki
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: seler w panierce z sezamu

selera pokrój na plastry sredniej grubosci. ugotuj 15 min w osolonej wodzie . ostudź . pozniej na jednym krążku połóż plasterek pomidora i plasterek sera żółtego oprósz solą i pieprzem przykryj drugim krążkiem selera . obtocz w rozkłuconym jajku z ziołami prowansalskimi i w sezamie . na patelni smaż na rumiano z obu stron:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

oliwkowa
oliwkowa 13.07.2011 23:20
uwielbiam
Dorota59 29.06.2011 11:11
pyszności
grazia1 11.06.2011 23:56
pyszne musi byc
PaniMISIOWA 19.05.2011 18:17
takiego selera jeszcze nie jadłam, bardzo fajny pomysł :-)
Neetka90 29.04.2011 07:32
bardzo ciekawe
alaaa 10.04.2011 19:46
bardzo pomysłowe
Emilia22 07.04.2011 19:08
oryginalne
dorotka0000025 06.04.2011 12:25
czegos takiego jeszcze nie jadlam musze sprobowac
matii6 05.04.2011 20:13
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak