Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler naciowy nadziewany pastą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy 300 gram
biały ser 200 gram
śmietana 100 ml
cebula
pomidorki cherry
rokpol 80 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Seler naciowy nadziewany pastą

Łodygi selera pokroić na kawałki o długości 5 cm i ściąć je delikatnie u podstawy. Listki pokroić. Ser biały, rokpol, pokrojoną cebulę, śmietanę oraz listki selera zmiksować i przyprawić. Pastą serową szprycować delikatnie wcześniej przygotowany seler. Udekorować pomidorkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

grzegorz20 25.11.2011 19:27
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak