Seler naciowy nadziewany pastą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler naciowy

    300 gram
  • biały ser

    200 gram
  • śmietana

    100 ml
  • cebula

  • pomidorki cherry

  • rokpol

    80 gram
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Łodygi selera pokroić na kawałki o długości 5 cm i ściąć je delikatnie u podstawy. Listki pokroić. Ser biały, rokpol, pokrojoną cebulę, śmietanę oraz listki selera zmiksować i przyprawić. Pastą serową szprycować delikatnie wcześniej przygotowany seler. Udekorować pomidorkami.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
grzegorz20 25.11.2011 19:27
pyszne

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat