SCHABOWE W panierce orzechowej

SCHABOWE W panierce orzechowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    50 dag
  • mąka

    10 dag
  • jajka

    3 szt
  • smalec

  • sól

  • pieprz biały Prymat

  • orzechy włoskie

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

schab pokroic w plasterki rozbic tłuczkiem opruszyc w mące nastepnie w jajku i bułce tartej,smażyc na rozgrzanym smalcu na złoty kolor

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ela15

01.05.2017 07:07
warte wypróbowania

Stachu90

06.09.2012 21:18
?wietne:)

Mati3

19.08.2012 15:00
rewelacyjne:)

Katarzyna54

16.08.2012 11:05
mniam

rjustysia

16.08.2012 10:03
świetny pomysł, chętnie spróbuję :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat