SCHABOWE W panierce orzechowej

SCHABOWE W panierce orzechowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

g

kg

gramów

mała łyż.

gniazd

mała puszka

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    50 dag
  • mąka

    10 dag
  • jajko

    3 szt
  • smalec

  • sól

  • Pieprz biały mielony Prymat

  • orzechy włoskie

    20 dag
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania SCHABOWE W panierce orzechowej

schab pokroic w plasterki rozbic tłuczkiem opruszyc w mące nastepnie w jajku i bułce tartej,smażyc na rozgrzanym smalcu na złoty kolor

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Ela15 01.05.2017 07:07
warte wypróbowania
Stachu90 06.09.2012 21:18
?wietne:)
Mati3 19.08.2012 15:00
rewelacyjne:)
Katarzyna54 16.08.2012 11:05
mniam
rjustysia 16.08.2012 10:03
świetny pomysł, chętnie spróbuję :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat