schab pieczony w folii

schab pieczony w folii

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    1 kg
  • sól

  • majeranek

  • kminek

  • olej

    1 łyżka
  • czosnek

    3 ząbki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania schab pieczony w folii

Mięso wypłukać natrzeć przyprawami, ułożyć na foli wysmarowanej olejem, posypać Koninkiem i czosnkiem, dokładnie zawinąć. Włożyć do naczynia żaroodpornego piec w piekarniku ok. godziny czasu. Pod koniec pieczenia folię nieco rozchylić i zarumienić mięso.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Karolcia12 18.07.2011 16:05
bardzo dobre danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat