schab pieczony w folii

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab

    1 kg
  • sól

  • majeranek

  • kminek

  • olej

    1 łyżka
  • czosnek

    3 ząbki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso wypłukać natrzeć przyprawami, ułożyć na foli wysmarowanej olejem, posypać Koninkiem i czosnkiem, dokładnie zawinąć. Włożyć do naczynia żaroodpornego piec w piekarniku ok. godziny czasu. Pod koniec pieczenia folię nieco rozchylić i zarumienić mięso.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Karolcia12 18.07.2011 16:05
bardzo dobre danie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat