Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

schab pieczony w folii

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1 kg
sól
majeranek
kminek
olej 1 łyżka
czosnek 3 ząbki

Przepis i sposób przygotowania na: schab pieczony w folii

Mięso wypłukać natrzeć przyprawami, ułożyć na foli wysmarowanej olejem, posypać Koninkiem i czosnkiem, dokładnie zawinąć. Włożyć do naczynia żaroodpornego piec w piekarniku ok. godziny czasu. Pod koniec pieczenia folię nieco rozchylić i zarumienić mięso.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Karolcia12 18.07.2011 16:05
bardzo dobre danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak