Schab pieczony

Czas przygotowania:
1h

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    1 kg
  • sól

  • pieprz

  • czosnek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Schab nacieramy przyprawami i czosnkiem , polewamy oliwą, wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180C i pieczemy ok. 1 godzinę. Po wyciągnięciu kroimy w plastry o grubości ok. 3 cm. Gotowe!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 18.08.2013 15:32
nie piekłam nigdy chleba
MAŁY 29.03.2011 12:23
pysznie
MAŁY 29.03.2011 12:23
pysznie
MAR3STA 26.02.2011 18:22
jaki kawał schabu aż ślinka leci;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat