Schab faszerowany ziołami

Schab faszerowany ziołami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

gniazda

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • schab bez kości

    1 2kg
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Schab faszerowany ziołami

Schab nacinamy wzdłuż tak aby się rozłożył następnie solimy dodajemy pieprz otartą skórkę cytryny zioła oraz czosnek polewamy oliwą z oliwek zwijamy w roladę mocno obwiązujemy dratwą doprawiamy solą i pieprzem owijamy w folie aluminiową pieczemy przez 45min w temp 190c

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Niunia 11.03.2012 07:47
super
Jaheira11 05.04.2011 23:13
pyszności
Emilia22 29.09.2010 08:45
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat