Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sandwiche z mozzarellą i pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chleb tostowy 4 kromki
margaryna do posmarowania chleba
mozzarella pół kuleczki
pieczarki 3 sztuki
keczup do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sandwiche z mozzarellą i pieczarkami

Kromki chleba smarujemy margaryną, kroimy mozzarellę w plasterki, podobnie umyte pieczarki. Kładziemy plasterki mozzarelli i pieczarek na chleb, następnie przykrywamy kanapkę drugą kromką chleba. Rozgrzewamy sandwicher (opiekacz), wkładamy do niego przygotowane sandwiche. Opiekamy kilka minut aż do zarumienia się chleba. Polewamy keczupem. Jemy na ciepło.
Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Megi 28.08.2015 15:40
uwielbiam sandwiche
eMMe 09.12.2012 14:50
Super pomysł na śniadanko albo kolację:)
Piotr-21 09.12.2012 14:30
pyszne
kupiska 09.12.2012 14:12
Niestety nie mam opiekacza a chetnie bym zrobiła takie kanapki,wygladaja smacznie... w piekarniku tez mozna ale to juz nie to samo
Barbara/zuza22_85 09.12.2012 14:08
pyszniutkie
Botwinka 09.12.2012 14:02
lubię
DOROTA/PATI197799 09.12.2012 14:00
nie jadłam z mozzarellą :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak