Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka żmudzka chlebowo-mięsna
Olej podgrzałem, ale nie doprowadziłem do wrzenia. Polałem sałatkę i jeszcze raz wymieszałem.
karkówka |
200 g (ugotowana)
|
chleb ciemny |
400 g (razowy)
|
ogórek kiszony |
3 szt
|
kapusta kiszona |
200 g
|
por (biała część) |
|
ząbki czosnku |
3
|
marchewki |
3
|
ziemniaki |
3
|
fasola |
2 szkl (ugotowanej lub z puszki)
|
olej rzepakowy |
150 ml
|
sól i pieprz |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: