Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z zielonej fasolki i marynowanych pieczarek

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa ugotowana 300 g
natka pietruszki 1-2 łyżki
Sos sałatkowy czosnkowy cezar Prymat 1 szt
jogurt 3 łyżki
majonez 1 łyżka
pieczarki marynowane 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z zielonej fasolki i marynowanych pieczarek

Jogurt wymieszać z majonezem i sosem sałatkowym, odstawić. Pieczarki pokroić na grube plasterki a ugotowaną fasolkę na małe kawałki. Pokrojone warzywa wymieszać z posiekaną natką pietruszki i przygotowanym wcześniej sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 22.09.2013 09:51
jeszcze nie miałam okazji spróbować
joanna__s 09.08.2013 14:22
Rewelacyjnie się prezentuje. Pewnie też tak samo smakuje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak