Sałatka z wędzonej ryby

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pikling

    1
  • cebula

    2
  • sól

  • oliwa

    3 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę obrać prosto do miseczki, dodać pokrojone jajko , dodać cebulkę pokrojoną w kostkę , solimy pieprzymy tylko samą szczyptą jednego i drugiego pieprzu , polewamy oliwą a na koniec dajemy szczyptę przyprawy do ryb. Mieszamy i do lodówki.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
m1monika 18.11.2011 15:50
pycha
ElizaT 27.04.2011 07:11
lubię
matii6 16.04.2011 20:16
też taką robię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat