Sałatka z twarogu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    30 dag
  • rzodkiewki

    2 pęczki
  • szyczpiorek

    4 łyżki
  • śmietana

    1/2-3/4 szklanka
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Umyte rzodkiewki pokrajać w plasterki. Środkowe zielone listki posiekać. Wymieszać z twarogiem i szczypiorkiem. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać na śniadanie lub kolację jako dodatek do pieczywa.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ibag24 26.09.2012 08:19
jakieś dziwne zdjęcie
marzena06 12.02.2011 13:14
super
anja3107 14.06.2010 14:01
bardzo dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat