Sałatka z tuńczykiem II

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    2 puszki
  • cebula czerwona

    1 szt
  • kukurydza w puszce

    0,5 op
  • ogórek świeży

    1 szt
  • majonez tradycyjny

  • sól

  • ryż

    1 (ugotowany na sypko)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórka pokroić w kostkę, cebulę posiekać, tuńczyka rozdrobnić. Składniki wymieszać, dodać kukurydzę oraz ryż. Doprawić solą oraz pieprzem i wymieszać z majonezem. Przed podaniem schłodzić.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ela15 25.11.2013 12:25
bardzo fajna sałatka
kate.500 14.08.2013 00:09
smaczna salatka
olkaaa 01.02.2013 08:36
bardzo lubię sałatki z tuńczykiem
barbara11561 30.09.2012 20:35
też lubię:)
Wafelek2601 06.03.2012 19:42
smaczna
Magdalena1110 04.12.2011 00:10
fajna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat