Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i fasolką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
fasolka szparagowa 10 dag
jajko 2 szt
pomidor 2 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i fasolką

Fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić, wystudzić i rozłożyć na talerze. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na ćwiartki ułożyć na fasolce. Pomidora sparzyć obrać ze skórki pokroić na ćwiartki i ułożyć na fasolce. Na koniec nałożyć kawałki tuńczyka.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka-87-25 13.12.2016 09:36
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak