Sałatka z tuńczykiem i fasolką

Sałatka z tuńczykiem i fasolką

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • tuńczyk w sosie własnym

    1 puszka
  • fasolka szparagowa

    10 dag
  • jajka

    2 szt
  • pomidor

    2 szt
  • sól do smaku

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Fasolkę ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić, wystudzić i rozłożyć na talerze. Jajka ugotować na twardo, obrać i pokroić na ćwiartki ułożyć na fasolce. Pomidora sparzyć obrać ze skórki pokroić na ćwiartki i ułożyć na fasolce. Na koniec nałożyć kawałki tuńczyka.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Agnieszka-87-25

13.12.2016 09:36
bardzo dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat