Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem
Układać na przemian kawałki sałaty, pomidorów jajek, połówki oliwek i rukolę.
W kubeczku wymieszać łyżkę oleju z puszki z sokiem z cytryny, pieprzem i solą. Polać sałatkę przed podaniem.
tuńczyk kawałki w oleju | 1 puszka |
sałata rzymska | 1 sztuka ( mini) |
rukola | |
pomidory | 2 sztuki |
jajko ugotowane na twardo | 2 sztuki |
oliwki czarne | 100 gram |
sok z cytryny | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: